#ASK2015 – Supergirl by De Fam

10
1610


Tonton episod penuh di :
http://www.tonton.com.my
http://extra.tonton.com.my

SHARE

10 COMMENTS

  1. yg tak best dlm ni sbb dancer x rmi nmpk sgt kekosongan klu dpt penuhkan 1 stage tu rse lg gempak mlm tu.. apa pn gud try De Fam for the big stage.. kipidap :)

  2. yess diorang boleh menyanyi. diorang boleh menari. tapi diorang tak boleh menyanyi sambil menari. mungkin kena praktis lebih lagi kot. dalam malaysia setakat ni takda siapa lagi boleh challenge Stacy yg menari sambil menyanyi. apa2 pun, aku rasa nie prsembahan paling best malam tu. keep it up.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here